από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κάστανα μισό κιλό
- καρύδια 125 γραμμάρια
- κακάο
- κονιάκ ένα ποτηράκι του λικέρ
- βιτάμ 125 γραμμάρια
- ζάχαρη άχνη 100 γραμμάρια
- τριμμένο μπισκότο
- χάρτινες θήκες για σοκολατάκια
Εκτέλεση
Βράζουμε τα κάστανα αφού πρώτα τα πλένουμε και τα χαράξουμε.
Τα στραγγίζουμε και τα καθαρίζουμε.
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα καρύδια.
Χτυπάμε με το μπλέντερ την ζάχαρη και το βιτάμ.
Λιώνουμε τα κάστανα στο μπλέντερ.
Ανακατεύουμε τα καρύδια το χτυπημένο βιτάμ με την ζάχαρη προσθέτουμε τον πουρέ του κάστανου και το κονιάκ.
Τα πλάθουμε σε μπαλάκια και τα τυλίγουμε με κακάο.
Τα τοποθετούμε στις θήκες και τα βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου