από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- ντομάτες πράσινες
- καυτερές πιπεριές
- αλάτι χοντρό
- λεμόντοζου (κιτρικό οξύ, ή ξινό)
- σιναπόσπορος
- σκελίδες σκόρδου
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις ντομάτες και τις κομματιάζουμε ανάλογα με το μέγεθός τους. αν είναι πολύ μικρές τις τρυπάμε με ένα πιρούνι.
Τις βάζουμε σε γυάλινα βάζα. Προσθέτουμε το ξινό και τον σιναπόσπορο.
Βάζουμε μέσα και τις καυτερές πιπεριές.
Έχουμε ετοιμάσει εν τω μεταξύ την άλμη μας.
Γεμίζουμε τα βάζα και κλείνουμε με τα καπάκια τους.
Άριστος μεζές για το τσίπουρο μας!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου