από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φιλέτα παγκάσιους
- 2 πατάτες
- 3 κρεμμύδια
- 4 πιπεριές
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1 φλιτζάνι νερό
- σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- λεμόνι
- μουστάρδα
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε τα φιλέτα.
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες.
Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες.
Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια.
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το σκόρδο.
Σωτάρουμε τα λαχανικά στο λάδι.
Προσθέτουμε το νερό και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Βάζουμε τα φιλέτα στο ταψί τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα λαχανικά από πάνω.
Χτυπάμε λίγο λάδι με μουστάρδα και λεμόνι και περιχύνουμε το φαγητό.
Τότε του ρίχνουμε και τον μαϊντανό.
Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για καμμιά ώρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου