από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλκά
- μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες
- κρεμμύδια 4 κομμένα σε ροδέλες
- μπέϊκον κομμένο σε λεπτές ροδέλες
- πιπέρι
- λάδι
- πιπεριές 3 κομμένες σε ροδέλες
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αυγά 2
- κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- κεφαλοτύρι τριμμένο
- γάλα εβαπορέ λίγο
- σουσάμι
- ζύμη για αλμυρές τάρτες (βλέπε συνταγή)
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μανιτάρια,τα κρεμμύδια και τις πιπεριές.
Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε τα λαχανικά μας.
Θα παρατηρήσουμε ότι θα βγάλουν αρκετά υγρά.
Όταν θα σωθούν τα υγρά τότε προσθέτουμε το λάδι να σωταριστούν.
Έχουμε κόψει το μπέϊκον και το προσθέτουμε στα λαχανικά μας.
Αφήνουμε να κρυώσει και τότε προσθέτουμε τα αυγά που τα έχουμε χτυπήσει με λίγο γάλα.
Προσθέτουμε και τα τυριά στο μείγμα και τα ανακατεύουμε.
Ανοίγουμε το φύλλο όπως περιγράφουμε στην συνταγή και το απλώνουμε μέσα στο ταψί.
Ρίχνουμε το μείγμα μέσα και το σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο.
Το χαράζουμε σε κομμάτια.
Το ψιχαλίζουμε με λίγο νερό και το πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου