από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια φρέσκα κομμένα στα 4 η σε φετούλες
- σκόρδο κομμένο σε φετούλες
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- ξύδι μπαλσάμικο
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από το εξωτερικό φλούδι και τα κόβουμε όπως προτιμούμε.
Κόβουμε τα σκόρδα σε φετούλες.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια να μαραθούν χωρίς νερό.
Όταν σωθεί το νερό που έβγαλαν τα μανιτάρια προσθέτουμε στα μανιτάρια το λάδι και το σκόρδο και τα σωτάρουμε ελαφρώς.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα σβήνουμε με μπαλσάμικο ξύδι.
Τα σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου