από τον Kuriakos Triffilis
Υλικά
- χοιρινό κρέας λεπτοκομμένο
- πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
- πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- ρίγανη
- θρούμπι
- αλάτι
- πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
Κόβουμε το χοιρινό σε λεπτά κομμάτια.
Το βάζουμε σε μια λεκάνη και ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και το ανακατεύουμε για να μαριναρισθούν τα υλικά μας.
Το αφήνουμε για αρκετές ώρες να δεθούν τα υλικά.
Το ψήνουμε σε τηγάνι γκριλιέρα για ελάχιστο χρόνο (περίπου 10 λεπτά) χωρίς λάδι.
Σερβίρουμε με πίτα από σουβλάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου