από τη Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
- ρίγανη
- κρασί κόκκινο 1 ποτήρι
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι.
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και θωρακίζουμε το κρέας.
Ρίχνουμε την ρίγανη και το πιπέρι,και σβήνουμε με το κρασί.
Βάζουμε λίγο νερό.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει το κρέας μέχρι να μαλακώσει.
Στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι.
Αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
Σερβίρεται με πατάτες τηγανητές η ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου