Εκτέλεση
πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας με ένα κομμάτι χαρτί. Σε κατσαρόλα βάζουμε λάδι και το τσιγαρίζουμε. Σβήνουμε με το μισό κρασί και προσθέτουμε μια κουτάλια κόλιανδρο.
Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ του κρασιού , προσθέτουμε τόσο νερό όσο να ψηθεί το κρέας.
Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε μέχρι να ψηθεί το κρέας και να πιει τα υγρά.
Εγώ πρόσθεσα και μανιτάρια φρέσκα μόλις τσιγάρισα το κρέας και τα έφερα μια βόλτα.
Τηγανίζουμε τις πατάτες.
Επειδή είναι σε μεγάλα κομμάτια αν χαραχτούν ψήνονται καλύτερα μέχρι μέσα. Τις τηγανισμένες πατάτες τις βάζουμε σε κατσαρόλα με καπάκι και ανάβουμε το μάτι στο δυνατό.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο κρασί τον κόλιανδρο και αλάτι. Κλείνουμε το καπάκι και με προσοχή αντινάσουμε την κατσαρόλα να ανακατευτούν οι πατάτες. Το κάνουμε μέχρι να πίνουν όλο το κρασί.
Αντινάσουμε : με πετσέτα πιάνουμε την κατσαρόλα από τα χερούλια και κρατάμε και το καπάκι και προσπαθούμε να ανακατευτούν οι πατάτες μου κουνώντας την κατσαρόλα.
Καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου