από τον Άρη Κουσίδη Πασπαλά
Υλικά
- σύγγλινο Μάνης
- κρεμμύδι μπόλικο
- σκόρδο
- ντομάτες ψιλοκομμένες
- πιπεριές πράσινες κομματιαστές
- πιπεριές Φλωρίνης
- πελτές
- κρασί
- λάδι
- ζάχαρη
- κύμινο
- κόλιαντρο
- κάρυ
- ρίγανη
- πιπέρι
- αλάτι
δάφνη ένα φύλλο
Εκτέλεση
Κόβω τα λαχανικά.
Κόβω το σύγγλινο
Σε μια κατσαρόλα ρίχνω το λάδι και τσιγαρίζω τα λαχανικά μου εκτός του σκόρδου που το βάζω τελευταία για να διατηρηθεί η έντονη μυρωδια του.
Προσθέτω το σύγγλινο τον πελτέ την ζάχαρη και σβήνω με το κρασί.
Προσθέτω το σκόρδο ψιλοκομμένο και το αφήνω να βράση για κανενα 15 λεπτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου