από τη Maria Aggelidoy-Spiridaki
Υλικά
- 2 φλιτζάνια γάλα
- 2 φλιτζάνια τυρί φέτα
- 2 μεγάλα καρότα τριμμένα στο λεπτό ξύσμα
- 1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
- 1 φλιτζάνι βούτυρο
- αλεύρι φαρίνα όσο πάρει να μην κολλάει στα χέρια .
- σουσάμι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί
και στο τέλος το αλεύρι.
Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί
και τοποθετούμε την ζύμη σε μικρές ποσότητες. Τα πασπαλίζουμε με σουσάμι
Τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
Βγαίνουν 50 τεμάχια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου