- 1 κουτί ζαχαρούχο 400 γρ.
- 1 κουτί εβαπορέ 400 γρ.
- 2 βανίλιες σκόνη
- 2 φακέλους γκαρνι βανίλια (ζαχαροπλαστικής)
- 250 ml κρέμα γάλακτος
- 2 φλιτζάνια φρέσκο γάλα
- νουτέλα 400 γρ.
- 200 γρ φουντούκια
Εκτέλεση
Χτυπάμε πρώτα το ζαχαρούχο με το εβαπορέ και τις βανίλιες και χτυπάμε αλύπητα για 3 λεπτά. Βάζουμε το μπολ στην κατάψυξη.
Μετά, σε άλλο μπολ, ρίχνω τη μια κούπα φρέσκο γάλα μαζί με τις γκαρνι και κτυπάω επίσης αλύπητα μέχρι να αφρατέψει. Όταν γίνει αυτό, ρίχνω και το 2ο φλιτζάνι γάλακτος! Το βάζω και αυτό κατάψυξη για 1 ώρα.
Βγάζω τα μπόλια από την κατάψυξη και ρίχνω τα της γκαρνι στα του ζαχαρούχου! Ανακατεύω με μια μαριζ απαλά μέχρι να γίνει η ενσωμάτωση!!! Όταν γίνει κτυπάω για άλλα 10 λεπτά το μείγμα και το ξαναβάζω κατάψυξη.
Βγάζεις το μείγμα από την κατάψυξη και προσθέτεις την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας για 2 λεπτά.
Βάζεις το μείγμα κατάψυξη για 1 ώρα. Όταν το ξαναβγάλεις το χτυπάς για άλλα 10 λεπτά και το μοιράζεις σε ταπερακια αν βολεύει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου