Εκτέλεση
Κόβουμε το συκώτι σε μακρόστενες λωρίδες ή τετράγωνα κομμάτια. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το λιωμένο σκόρδο.
Αλευρώνουμε με το καλαμποκάλευρο. Ζεσταίνουμε σε μεγάλο τηγάνι το λάδι, τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά το συκώτι σε δυνατή φωτιά (6 ή 7) -γυρίζουμε το συκώτι και από τις δύο πλευρές εννοείται!!!!-, Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το μπαλσάμικο με κουταλάκι, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά να πάει παντού και στη συνέχεια το μέλι.....
Σβήνουμε την εστία, ανακατεύουμε ξανά και voila ένα εύκολο, οικονομικό και γρήγορο κύριο πιάτο. Σερβίρουμε με ρύζι ή ακόμα καλύτερα με πλιγούρι, μαγειρεμένο σαν το πιλάφι και σαλάτα πράσινη ή λάχανο με καρότο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου