από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- ψητό κοτόπουλο που μας έχει μείνει ψιλικομμένο
- σπανάκι κατεψυγμένο
- αγγινάρες κατεψυγμένες ψιλοκομμένες
- φέτα μαλακή λιωμένη με το πηρούνι
- σκόρδο σε σκόνη
- πεκορίνο Αμφιλοχίας τριμμένο
- βιτάμ
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζω το ψιλοκομμένο κοτόπουλο τις αγγινάρες και το σπανάκι με λίγο νερό και τα μαραινω.
Σε ένα μπώλ βάζω την φέτα και την λιώνω με ένα πηρούνι.
Προσθέτω το πεκορίνο και συνεχίζω να ανακατεύω τα υλικά.
Προσθέτω και την σκόνη σκόρδο όπως και το μείγμα κοτόπουλου σπανάκι και αγγινάρα.
Κόβω την μπαγκέτα στα 4 και αδειάζω την ψύχα.
Γεμίζω τις άδειες μπαγκέτες με το μείγμα και τις ακουμπώ πάνω σε αλουμινόχαρτο.
Με κοφτερό μαχαίρι κόβω τις γεμισμένες μπαγκέτες σε φέτες.
Ενώνω τα δύο κομμάτια του ψωμιού.
Έχω χτυπήσει το βούτυρο μαζί με τον μαϊντανό και το σκόρδο και το απλώνω στην επιφάνεια του ψωμιού αλλά και ανάμεσα στις κομμένες φέτες.
Το τυλίγω με το αλουμινόχαρτο και το ψήνω στους 180 βαθμούς για κανένα μισάωρο.
-
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου