από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 γάλα ζαχαρούχο
- ξύσμα ενός πορτοκαλιού
- χυμό μισού πορτοκαλιού
- γιαούρτι στραγγιστό
- 150 γραμμάρια βιτάμ
- 1 1/2 πακέτο μπισκότα μιράντα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα μπισκότα στο μίξερ και τα κάνουμε σκόνη.
Λιώνουμε το βούτυρο.
Σε ένα ταψάκι απλώνουμε με ένα κουτάλι το μπισκότο που το έχουμε ανακατέψει με το βούτυρο και το κάνουμε μια στρώση μπισκότου σαν βάση για το γλυκό μας.
Χτυπάμε με το σύρμα το γιαούρτι μαζί με το ξύσμα τον χυμό και το γάλα ζαχαρούχο και το απλώνουμε πάνω στην βάση του μπισκότου.
Βάζουμε το ταψάκι για λίγο στην κατάψυξη και μετά στο ψυγειο για 4 με 5 ώρες.
ποσο γιαουρτι
ΑπάντησηΔιαγραφή