από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αντίδια βραστά
- φέτα θρυμματισμένη
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- 1 1/2 φλιτζάνι γάλα
- 2 αυγά
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- σκόρδο ψιλοκομμένο
- δυόσμος ψιλοκομμένος
- λάδι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο.
Ρίχνουμε και τα βραστά κομμένα σε μικρά κομμάτια αντίδια και τα σωτάρουμε για 5 λεπτά.
Έχουμε βάλει σε ένα μπώλ το αλευρι και με το σύρμα χτυπάμε σιγά σιγα να ανακατευτεί με το γάλα.
Προσθέτουμε και τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Γίνεται ένας παχύρευστος χυλός όπου προσθέτουμε τα τσιγαρισμένα χόρτα.
Θρυμματίζουμε την φέτα και την προσθέτουμε στον χυλό.
Σε ένα ταψί αφού το αλείψουμε με λάδι και το πασπαλίσουμε με αλεύρι ρίχνουμε το μείγμα μας.
Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα σχεδόν.
Το κόβουμε όταν ελαφρώς κρυώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου