από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- σαλάτα λάχανο καρότο που μας έχει μείνει
- λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- πιπεριές ψιλοκομμένες
- ζύμη
- τυροβολιά τριμμένη με το πηρούνι
- πιπέρι
- σουσάμι
- γιαούρτι
- σάλτσα τσατσιμπέλι
Εκτέλεση
Σε τηγάνι μέσα ρίχνω την σαλάτα που μας έχει περισσέψει και την μαραίνουμε .
Προσθέτω την λιαστή ντομάτα και τις πιπεριές ψιλοκομμένες και συνεχίζω το σωτάρισμα.
Το κατεβάζω από την φωτιά και προσθέτω την τυροβολιά στα λαχανικά μας.
Παίρνω ζύμη σε μέγεθος ενός καρυδιού και το ανοίγω με το ρολλάκι σε λεπτό φυλλαράκι.
Βάζω μικρή ποσότητα γέμισης στην μέση και αρχίζω να το κλείνω σαν πουγκάκι.
Τα ακουμπώ σε ταψί που έχω απλώσει λαδόκολλα.
Τα ραντίζω με λάδι και τα πασπαλίζω με σουσάμι.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει η ζύμη.
Τα σερβίρουμε με γιαούρτι που έχουμε προσθέσει σάλτσα τσατσιμπέλι και πασπαλίζουμε με καυτερή πάπρικα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου