από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κολοκύθα κίτρινη τριμμένη
- 1 φλιτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα
- σταφίδες ξανθιές
- σταφίδες μαύρες
- 1-1,5 κουταλάκι κανέλα
- λίγο γαρύφαλλο
- στέβια
- σουσάμι
- λάδι για τα φύλλα
Εκτέλεση
Έχουμε τρίψει την κολοκύθα μας από νωρίς και την αφήνουμε να στραγγίξει.
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε την κολοκύθα τα καρύδια και τις σταφίδες.
Προσθέτουμε και τα κανελογαρύφαλλα και την στέβια και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε τα φύλλα μας στο ταψί λαδώνοντας τα.
Ρίχνουμε την γέμιση.
Την σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
Την κόβουμε σε κομμάτια και την πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Την ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου