από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κολοκύθα κίτρινη τριμμένη
- τυροβολιά τριμμένη (αν δεν έχουμε βάζουμε ανθότυρο)
- φέτα τριμμένη
- πιπέρι
- 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- μισό ματσάκι άνιθο
- μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- σουσάμι
Εκτέλεση
Έχουμε τρίψει την κολοκύθα από νωρίς και την έχουμε βάλει να στραγγίξει.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια το ξερό κρεμμύδι και τον άνιθο και μαϊντανό και τα βάζουμε να τσιγαριστούν για λίγο στο λάδι.
Έχουμε λιώσει τα τυριά και τα έχουμε ανακατέψει.
Σε μια λεκάνη έχουμε βάλει όλα τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε να ενωθούν.
Σε ταψάκι απλώνουμε τα φύλλα μας και τα λαδώνουμε.
Ρίχνουμε την γέμιση μέσα.
Την σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
Την κόβουμε σε κομμάτια και την πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Την ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου