από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- ταραμάς κόκκινος η λευκός 50 γραμμάρια
- ψωμί ολικής άλεσης μουλιασμένο και καλά στιμμένο 2-3 χούφτες
- λεμόνι χυμός
- άνιθος 1 κουταλιά ψιλοκομμένος
- μαϊντανός 1 κουταλιά ψιλοκομμένος
- σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- κρεμμύδι φρέσκο 1
- κρεμμύδι ξερό 1
- αλεύρι
- λάδι σπορέλαιο για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε τον ταραμά με τον χυμό να μείνει για κανένα μισάωρο για να φύγει η αλμύρα.
Έπειτα βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά μας και τα κάνουμε μια σφιχτή ζύμη.
Την αφήνουμε για λίγο να ξεκουραστεί.
Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι΄
Τα αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας για να αφήσουν το πολύ λάδι και να παραμείνουν τραγανοί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου