από Τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αντίδια τις καρδιές ψιλοκομμένες
- γραβιέρα κομμένη σε κύβους η καλύτερα τριμμένη
- καρύδια
- ντομάτα λιαστή
- κουκουνάρι
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- μέλι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Αφού αφήσουμε σε κρύο νερό τις καρδιές των αντιδιών για 20 λεπτά τις κόβουμε σαλάτα.
Προσθέτουμε την λιαστή ντομάτα στα δύο κομμένη,τα καρύδια,τα κουκουνάρια και την γραβιέρα προτιμότερη τριμμένη.
Χτυπάμε το λάδι το ξύδι και το μέλι και περιχύνουμε την σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου