από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αντίδια καρδιές ψιλοκομμένες
- πορτοκάλι κομμένες σε κύβους
- ροκφόρ κομμένο σε κομμάτια
- καρύδια
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- ξύδι μπαλσάμικο
- ξύσμα πορτοκαλιού
- χυμό πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Κόβουμε τις καρδιές από τα αντίδια αφού πρώτα τις έχουμε αφήσει σε μια λεκάνη με νερό για 20 λεπτά.
προσθέτουμε τα καρύδια το ροκφόρ και τα κομμάτια του πορτοκαλιού και τα ανακατεύουμε να ενωθούν στην σαλάτα.
Ετοιμάζουμε την σος χτυπώντας το λάδι το ξύδι το χυμό από το πορτοκάλι και το ξύσμα πορτοκαλιού και περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου