από Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- τοπιναμπούρ κομμένα σε ροδέλες
- λουκάνικα Μάνης με πορτοκάλι
- λάδι
- πορτοκάλι χυμό
- μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
- μέλι
Εκτέλεση
Καθαρίζω τα τοπιναμπούρ πλένοντας τα και μετά τα ξύνω με το μαχαίρι και τα βάζω σε μπώλ με νερό.
Τα κόβω σε ροδέλες πάχους όσο μικρό δάχτυλο.
Κόβω τα λουκάνικα σε χοντρές ροδέλες.
Χτυπώ με το μιξεράκι του καφέ τον χυμό πορτοκαλιού το μέλι και το λάδι.
Σε ταψάκι ρίχνω τα τοπιναμπούρ αλατοπιπερωμένα μαζί με τ λουκάνικα και τα περιχύνω με το μείγμα που ετοίμασα.
Προσθέτω και λίγο νερό και το ψήνω στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου