από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- χοιρινό της προηγούμενης μέρας
- 1 κρεμμύδι
- ρίγανη
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- κρασί
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και με λίγο νερό το μαραίνουμε.
Όταν σωθεί το νεράκι προσθέτουμε λάδι και το τσιγαρίζουμε.
Προσθέτουμε το κρέας κομμένο σε φέτες όπως είναι και τις σωτάρουμε.
Το σβήνουμε με κρασί και ρίχνουμε ρίγανη ,αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε και λίγο νεράκι και χαμηλώνουμε την φωτιά αφήνοντάς το να πήξη η σάλτσα.
Αν χρειαστεί μπορούμε να την πήξουμε με λίγο κόρν φλάουρ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου