από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- λάχανο τριμμένο
- καρότο τριμμένο
- ντομάτα κομμένη σε φέτες
- ελιές
- 5 φέτες καπνιστή μπριζόλα κομμένη σε λωρίδες
Για το ντρέσινγκ
- 5-6 κουταλιές λάδι
- 1 κουταλιά μέλι
- 1 κουταλιά μπαλσάμικο
- 1 κουταλάκι μουστάρδα
- χυμό από 1 λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
- εστραγκόν
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λαχανικά μας λεπτοκομμένα.
Τρίβουμε το καρότο.
Ανακατεύουμε τα υλικά μας σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε τις ελιές και την καπνιστή μπριζόλα.
Περιχύνουμε την σαλάτα μας με το ντρέσινγκ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου