από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- φιλέτο πέρκας
- 1/2 φλιτζάνι κρασί
- 4 κουταλιές λάδι
- χυμό ενός λεμονιού
- ξύσμα λεμονιού
- 2 κουταλιές μουστάρδα
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φιλέτα μας σε μερίδες.
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί και ετοιμάζουμε την μαρινάδα μας.
Απλώνουμε λαδόκολλα στο ταψί μας και πασαλείφουμε τα κομμάτια του ψαριού με την μαρινάδα και από τις δύο πλευρές.
Ρίχνουμε την υπόλοιπη μαρινάδα στο ταψί μας.
Ψήνουμε το φαγητό στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου