από Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μαρούλι ψιλοκομμένο
- ρόκα κομμένη με τα χέρια
- καπνιστός σολομός κομμένος σε μικρά κομμάτια
- αγγούρι λεπτοκομμένο με το εξωτερικό φλούδι
- άνιθος ψιλοκομμένος
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- σάλτσα λαδόξυδου με μέλι και μουστάρδα
Εκτέλεση
Πλένουμε τα λαχανικά μας και τα κόβουμε σε μια σαλατιέρα.
Προσθέτουμε τον σολομό και ανακατεύουμε.
Έχουμε φυλάξει λίγα κομμάτια σολομού για να στολίσουμε την επιφάνεια.
Περιχύνουμε την σαλάτα μας με την σάλτσα λαδόξυδου με μέλι και μουστάραδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου