από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- 2 πορτοκάλια κομμένα ροδέλες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ρίγανη
- χυμός από 1 λεμόνι
- 1 κουτάλια βούτυρο.
Εκτέλεση
Σωτάρουμε στην κατσαρόλα το κρέας με λάδι.
Ρίχνουμε τα πορτοκάλια κομμένα σε φέτες.
Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού.
Μαγειρεύουμε το κρέας περίπου 1/2 ώρα.
Στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.
Δένουμε την σάλτσα με 1 κουταλιά βούτυρο.
Σερβίρουμε με ρύζι κρασάτο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου