από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 2- 3 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
- 3-4 κουταλιές ταχίνι
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- 1 κουταλάκι κύμινο
- 1/2 κουταλάκι πάπρικα καπνιστή
- 4 κουταλιές λάδι
- το χυμό από ένα λεμόνι
- νερό (περίπου 3/4 του ποτηριού)
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Στο μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μας και τα χτυπάμε.
Το νερό το προσθέτουμε σιγά σιγά όσο πάρει μέχρι να γίνει ρευστό όσο χρειάζεται.
Το φυλάμε σε μπώλ στο ψυγείο.
Όταν το σερβίρουμε προσθέτουμε και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου