από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 2 κουνουπίδια
- αλάτι
- μπεσαμέλ με καμένο αλεύρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κουνουπίδια με το χέρι σε μικρά μπουκέτα. Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει και προσθέτουμε λίγο αλάτι.
Τα βράζουμε ελάχιστα και τα σουρώνουμε.
Τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με την μπεσαμέλ με καμένο αλεύρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 2000.μέχρι να ροδίσει από πάνω.
Περιμένουμε να κρυώσει λίγο, το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου