από Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- πίτες για σουβλάκια
- τυρί που λιώνει τριμμένο
- πελτέ ντομάτας
- ρίγανη
- κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες
- λάδι
Εκτέλεση
Αλείφω λίγο πελτέ ντομάτας πάνω στην πίτα.
Την ραντίζω με λίγο λάδι.
Βάζω την ρίγανη
Απλώνω το τυράκι πάνω
Προσθέτω το ζαμπόν και το κρεμμύδι.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο γκριλ σε συνδυασμό με αέρα στους 170 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου