από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αγγινάρες καθαρισμένες κομμένες στην μέση και μετά σε πολύ λεπτές φέτες
- μερικά φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
- κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- άνιθος μπόλικος
- 1 ντομάτα χοντρό τριμμένη στον τρίφτη
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- λεμόνι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λαχανικά μας και τα ανακατεύουμε .
Προσθέτουμε το λαδολέμονο και την τριμμένη γραβιέρα.
Το αφήνουμε να μείνει για κανένα 20λεπτο ώστε να ενωθούν οι γεύσεις και όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου