από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- αρνάκι μπούτι κομμένο σε παϊδάκια
- πατάτες
- σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- θυμάρι
- μουστάρδα σε σκόνη
- λάδι
- νερό
Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίσει.
Το βάζουμε στο ταψί και το αλατοπιπερώνουμε τρίβοντας το το κάθε κομμάτι ξεχωριστά.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με την ρίγανη,το θυμάρι και την σκόνη μουστάρδα.
Προσθέτουμε στις πατάτες αλατοπίπερο και με ρίγανη και τις βάζουμε ανάμεσα στο κρέας.
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Ρίχνουμε το λάδι και το νερό.
Το ψήνουμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς στην αρχή και μετά στους 200 για μιάμιση με δύο ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου