από τον Athanasios Panagaris
Υλικά
- γαρίδες καθαρισμένες
- σάλτσα χειροποίητη
- λάδι
- βασιλικός σε φύλλα
- ένα ματσάκι μαϊντανό
- αλάτι
- πιπέρι
- καυτερή πιπεριά
- 2 σκελίδες σκόρδο
- μακαρόνια που ήδη έχουμε βράσει
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε την πιπεριά και τα σκόρδα.
Έχουμε ετοιμάσει το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Ρίχνουμε την σάλτσα και αφήνουμε να πάρει βράση.
Προσθέτουμε τον μαϊντανό και τον βασιλικό.
Προσθέτουμε τις γαρίδες προς το τέλος και σιγοψήνονται.
Όταν η σάλτσα με τις γαρίδες είναι έτοιμη προσθέτουμε τα μακαρόνια μέσα και ανακατεύουμε να ενωθούν με την σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου