από την Eleni Kariofilli
Υλικά
- χοιρινό σε κομμάτια
- μοσχάρι ελιά
- αρνάκι
- κοτόπουλο
- κεφαλοτύρι μπόλικο σε χοντρά κομμάτια
- 2-3 πιπεριές κέρατο
- πατάτες
για την μαρινάδα
- λάδι
- μουστάρδα
- σκόρδο
- πάπρικα
- αλάτι
- διάφορους χρωματιστούς κόκκους πιπεριού
Εκτέλεση
Απλώνω τις εφημερίδες και από πάνω την λαδόκολλα.
Έχω μαρινάρει από βραδύς τα κρεατικά.
Το πρωί απλώνω τα κρέατα πάνω στην λαδόκολλα καθώς και τις πιπεριές τις πατάτες και το κεφαλοτύρι.
Διπλώνω με την λαδόκολλα καλά και αεροστεγώς ώστε να μην παίρνει αέρα το φαγητό και μετά με τις εφημερίδες και το δένω σε πακέτο.
Το ψήνω στην αρχικά στους 250 βαθμούς και όταν αρχίζει να βράζει στους 180 βαθμούς.
Θέλει περίπου μια ώρα ψήσιμο για κάθε κιλό φαγητού.
Αν θελήσω να πάρει χρώμα τότε ανοίγουμε το πακέτο και το αφήνουμε να πιεί το ζουμάκι του και να πάρει χρώμα.
Παρατήρηση
1. Όσο πιο πολλά κρέατα βάλουμε τόσο περισσότερη νοστιμιά θα έχει
2.Μαρινάρισμα από βραδύς είναι απαραίτητο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου