από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αρακάς
- αγγινάρες
- 3-4 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
- ένα ματσάκι άνιθο
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- λεμόνι μπόλικο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνιθο.
Καθαρίζουμε τις αγγινάρες και τις κόβουμε στην μέση όπως επίσης και τα κοτσανάκια τους.
Σε κατσαρόλα αδειάζουμε τα κρεμμυδάκια και τον αρακά και αφήνουμε να μαραθούν.
Προσθέτουμε τον άνιθο και τις αγγινάρες.
Μόλις μαραθούν προσθέτουμε το λάδι και το πιπέρι και σωτάρουμε τα υλικά μας.
Προσθέτουμε ζεστό νερό μέχρι να σκεπάσουμε τα υλικά μας και αφήνουμε να πάρει βράση.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει.
Όταν το φαγητό είναι έτοιμος τότε προσθέτουμε το αλάτι και μπόλικο λεμόνι και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου