από τον Tasos Enepekogloy
Υλικά
- πατάτες
- πιπεριές Φλωρίνης τουρσί
- κάπαρη
- αγγουράκια τουρσί
- κρεμμυδάκια φρέσκα
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- λεμόνι τον χυμό του
- μουστάρδα
Εκτέλεση
Βράζουμε νερό και ρίχνουμε και αλάτι.
Έχουμε καθαρίσει και κόψει τις πατάτες σε κύβους.
Ρίχνουμε τις πατάτες στο νερό που βράζει και τις αφήνουμε να βραστούν μέχρι να μαλακώσουν.
Τις βγάζουμε και τις στραγγίζουμε.
Έχουμε κόψει τα αγγουράκια τον μαϊντανό,τις πιπεριές και τα κρεμμυδάκια.
Τα ανακατεύουμε με τις πατάτες και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Έχουμε χτυπήσει την μουστάρδα με το λάδι και το λεμόνι που γίνεται σαν αραιή μαγιονέζα και περιχύνουμε την πατατοσαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου