από την Eleni Giazitsioglou Doulaptsis
- 1 ½ κούπες σιμιγδάλι ψιλό.
- 1 ½ κούπες σιμιγδάλι χοντρό.
- 1 ½ φλυτζάνι ζάχαρη
- 1 κουταλιά της σούπας μπέικιν
- ½ κουταλάκι σόδα
- 3 κούπες χυμό πορτοκάλι
- 1 κουταλιά ξύσμα πορτοκάλι
- ½ κουταλάκι μαστίχα Χίου
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, να θυμηθείτε να ανακατέψετε την σόδα στο πορτοκάλι . και τα αφήνετε για 4 ώρες σκεπασμένα με μεμβράνη να φουσκώσει το σιμιγδάλι.
Σημείωση: Πρέπει να σημειώσω ότι η συνταγή έλεγε να το χαράξουμε πριν το βάλουμε στο φούρνο και να βάλουμε ένα ολόκληρο άσπρο αμύγδαλο και κανέλα..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου