- 4 αυγά
- ½ ποτήρι ηλιέλαιο
- 1 βανίλια σκόνη
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελάδας
- 1 φακελάκι μπέικιν
- 1 ποτήρι αλεύρι
- 1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό
- 5 ποτήρια νερό
-1 λεμόνι (η φλούδα)
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς, λαδώνουμε ένα ταψάκι και ρίχνουμε το μείγμα μας μέσα. Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά στους 180 ανάλογα κ τον φούρνο.
Ταυτόχρονα, ετοιμάζουμε το σιρόπι.
Βγάζουμε το ρεβανί από το φούρνο μόλις είναι έτοιμο και περιχύνουμε με το σιρόπι. Αφήνουμε να κρυώσει και να ρουφήξει το σιρόπι του πριν το κόψουμε.
Κ τέλος λέμε καλοφαγωτο!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου