από Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κατσικάκι ψητό που μας περίσσεψε
- μαρούλι λεπτοκομμένο
- κρεμμυδάκι λεπτοκομμένο
- 3-4 λιαστές ντομάτες κομμένες στην μέση
- γραβιέρα λεπτοκομμένη
- 2 αυγά βραστά κομμένα σε κομμάτια
- 2-3 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες
Για την σος
- γιαούρτι
- λάδι
- λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα προαιρετικά
-3-4 ντομάτες λιαστές
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λαχανικά μας σε μια σαλατιέρα.
Ανακατεύουμε τα υλικά μας.
Προσθέτουμε το κατσικάκι και τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε.
Έχουμε χτυπήσει στο μπλέντερ τα υλικά της σος και περιχύνουμε την σαλάτα μας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου