από Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μαρούλι ψιλοκομμένο
- κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- άνιθος ψιλοκομμένος
- 3-4 σύκα ξερά κομμένα σε μικρά κομμάτια
- σουσάμι
- αμύγδαλο χοντροκομμένο
Για την σός
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- χυμό πορτοκαλιού
- μέλι
- λίγη μουστάρδα
Εκτέλεση
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας.
Τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα σύκα.
Καβουρντίζουμε το αμύγδαλο με το σουσάμι.
Τα ρίχνουμε στην σαλάτα μας.
Έχουμε ετοιμάσει την σός μας και περιχύνουμε την σαλάτα μας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου