από Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μια αρνίσια συκωταριά
- λάδι
- ρίγανη
- κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- άνιθος
- θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο νερό
- χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Σε νερό που βράζει ρίχνουμε την συκωταριά να ζεματιστεί για 5-6 λεπτά.
Την στραγγίζουμε και αρχίζουμε να την κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες και τον άνιθο.
Προσθέτουμε τα κομμάτια από την συκωταριά και αφήνουμε να σωταριστούν.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά μας και λίγο νερό.
Αφήνουμε να βράσει και όταν είναι έτοιμο τότε το σβήνουμε με μπόλικο λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου