από Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μπούτι από κατσίκι
- λάδι
- μουστάρδα
- χυμός λεμονιού
- ξύσμα λεμονιού
- ρίγανη
- θυμάρι
- σκόρδα
- κεφαλοτύρι
- αλάτι
- πιπέρι
- λαδόκολλα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίξει.
Απλώνουμε το κρέας πάνω στην λαδόκολλα και ρίχνουμε το ξύσμα λεμονιού.
Σε μια κούπα βάζουμε την μουστάρδα το λάδι και το χυμό λεμονιού και το ανακατεύουμε .
Στις τομές του κρέατος βάζουμε τα σκόρδα και το κεφαλοτύρι.
Περνάμε με ένα πινέλο το κρέας και από τις δυο πλευρές και το πασπαλίζουμε με τα αρωματικά φυτά μας.
Το αλατίζουμε και ρίχνουμε και πιπέρι.
Κλείνουμε το κρέας στην λαδόκολλα και το δένουμε καλά με σπάγκο.
Το ψήνουμε στον φούρνο για αρκετή ώρα στους 150 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου