Σε μικρό κατσαρολάκι έβρασα το ξίδι, το κονιάκ, ζάχαρη (εγώ στεβια), αλάτι. Σε μεγάλη κατσαρόλα που παίρνει τρυπητό έβαλα λεμόνι νερό και ένα λιωμένο σκόρδο
Όταν έβρασε έβαλα το τρυπητό με τη γλιστρίδα η το βύσσινο για 1 με 1,5 λεπτό απλό ζεμάτισμα.... το βύσσινο μπορείτε να μην το ζεματίσετε
Έβαλα στον πάτο από τα απολυμασμένα ¨(στο φούρνο 100 βαθμούς) βάζα κομμένο σκόρδο και κόλιανδρο, στο βύσσινο έβαλα και μισό ξυλάκι κανέλα
Έβαλα στα βάζα το ζεματισμένο υλικό, μοίρασα το ξίδι, ξεχείλισα με το νερό που ζεμάτισα και έκλεισα τα βάζα
Το βύσσινο μπορεί να μη ζεματιστεί καθόλου απλά θα πάρει πιο πολύ χρόνο αλλά θα είναι πιο ντούρο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου