από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 400 γραμμάρια κολοκύθα κίτρινη τριμμένη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 μικρές πατάτες κομμένες σε κύβους
- άδι
- αλάτι
- πιπέρι
- ζωμός κρέατος
Εκτέλεση
Ετοιμάζω τον ζωμό κρέατος με ένα κύβο.
Σε μια κατσαρόλα σωτάρω το κρεμμύδι και μετά ρίχνω την κολοκύθα και τις πατάτες.
Όταν ο ζωμός είναι έτοιμος τον αδειάζω μέσα στα λαχανικά.
Αφήνω να βράσει για περίπου 20-30 λεπτά.
Μετά χτυπώ την σούπα με το ραβδομπλέντερ.
Σερβίρεται σαν σούπα βελουτέ με μια κουταλιά γιαούρτι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου