από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φύλλο ψιλό
- φέτα τριμμένη
- γραβιέρα τριμμένη
- 2 αυγά
- πιπέρι
- λάδι
- σουσάμι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά σε μια λεκανίτσα.
Έχουμε λιώσει με ένα πιρούνι την φέτα και προσθέτουμε και την γραβιέρα τριμμένη όπως και το πιπέρι.
Λαδώνουμε τα φύλλα με λάδι και απλώνουμε την γέμιση κατά μήκος του φύλλου.
Το στρίβουμε ρολό και το τοποθετούμε σε λαδομένο ταψί.
Ετοιμάζουμε το επόμενο ρολό και το βάζουμε στην συνέχεια του προηγούμενου φύλλου.
Το ίδιο κάνουμε και με τα υπόλοιπα φύλλα.
Λαδώνουμε την πίτα και την πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Τη ψιχαλίζουμε με νερό και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου