από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- λεπτοκομμένα φιλετάκια χοιρινά που τα έχουμε χτυπήσει
- ζαμπόν
- μοτσαρέλα σε φέτες
- μπέικον
- λάδι
- μουστάρδα
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- χυμός πορτοκάλι
- μέλι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα φιλετάκια για να λεπτύνουν .
Ετοιμάζουμε μια μαρινάδα για τα φιλετάκια χτυπώντας λάδι ρίγανη,αλάτι ,πιπέρι,και μουστάρδα.
Με ένα πινέλο αλείφουμε τα φιλετάκια.
Απλώνουμε πάνω σε κάθε φιλετάκι ένα κομμάτι μοτσαρέλα και λίγο ζαμπόν.
Τυλίγουμε τα φιλετάκια σε ρολό και τα στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα.
Απλώνουμε στην επιφάνεια του ρολού από λίγο μπέικον.
Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί.
Χτυπάμε λάδι μουστάρδα χυμό πορτοκαλιού και λίγο μέλι ανάλογα με τα γούστα μας και τα περιχύνουμε.
Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο ερμητικά για να παίξει τον ρόλο γάστρας.
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Λίγο πριν ψηθούν βγάζουμε το αλουμινόχαρτο για να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου