από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μελιτζάνες φλάσκες
- κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- φέτα ψιλοκομμένη
- αλάτι
- πιπέρι
- σκόρδο πολτοποιημένο
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Αλατίζουμε τις μελιτζάνες και τις ψήνουμε στο φούρνο.
Τις καθαρίζουμε και τις χοντροκόβουμε σε μια πιατέλα.
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα ανακατεύουμε με την μελιτζάνα.
Αλατοπιπερώνουμε κι προσθέτουμε την φέτα σε κομμάτια.
Χτυπάμε το λάδι με το ξύδι και το σκόρδο και περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου