από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- λεπτά φιλετάκια χοιρινά χτυπημένα
- σάλτσα μπάρμπεκιου ανάλογα με τα φιλετάκια που έχουμε
- σάλτσα κέτσαπ
- λάδι
- 1-2 κουταλιές μέλι
- φρυγανιά τριμμένη
- τυρί τριμμένο
- 2-3 κουταλιές σουσάμι
- σκόνη σε σκόρδο
- καρίνο κατα βούληση
- κύμινο 1 κουταλιά
- λίγο αλάτι.
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τις σάλτσες αφού προσθέσουμε λάδι και μέλι και τα χτυπάμε να ανακατευθούν.
Ανακατεύω την τριμμένη φρυγανιά μαζί με το σουσάμι το σκόρδο το καρίνο το τυρί και το κύμινο.
Σε ένα πιάτο βάζουμε την φρυγανιά και σε άλλο τις σάλτσες.
Βουτάμε το κάθε φιλετάκι μέσα στην σάλτσα να ρουφήξει αρκετά και μετά το βάζουμε στην φρυγανιά και το τυλίγουμε αρκετά καλά.
Το βάζουμε σε μια πιατέλα που έχουμε απλώσει λαδόκολλα.
Ακουμπάμε τα σνίτσελ και στρώνουμε από πάνω φύλλο λαδόκολλας.
Τα σκεπάζουμε όταν τελειώσουν με μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
Τα βάζουμε στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου