από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- Ζύμη αλμυρής τάρτας
- 2 αυγά
- τυρί φέτα
- τυρί τριμμένο
- λίγο ανθότυρο
- πιπέρι
- 3 με 4 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε:
- ελιές ψιλοκομμένες
- πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
- ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβουμε την φέτα και την λιώνουμε με το πιρούνι.
Προσθέτουμε το ανθότυρο και το τριμμένο τυρί.
Ρίχνουμε το γιαούρτι με το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Στο τέλος προσθέτουμε τα αυγά και ενώνουμε τα υλικά μας.
Απλώνουμε στο ταψάκι μας την ζύμη αλμυρής τάρτας και ρίχνουμε την γέμιση στην ζύμη.
Γυρνάμε την περίσσια ζύμη προς τα μέσα και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30- 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου