από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κοτόπουλο σε μπουκιές
- λάδι μισό φλιτζάνι
- χυμό από 1 λεμόνι
- μουστάρδα κατά βούληση
- αλάτι
- πιπέρι
- κόρν φλέικς τριμμένο στο μούλτι
- γραβιέρα τριμμένη
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε μπουκιές
Χτυπάμε το λάδι το λεμόνι και την μουστάρδα με το αλατοπίπερο.
Ανακατεύουμε το κόρν φλέικς μαζί με την τριμμένη γραβιέρα.
Βουτάμε τις κοτομπουκιές στο λαδολέμονο και μετά τις πανάρουμε στο κόρν φλέικς και την γραβιέρα.
Τις απλώνουμε στο ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.
Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με λαδολέμονο χτυπημένο με μουστάρδα και προσθέτουμε κάππαρη και ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου